ESO Endüstriyel Otomasyon 13. Kuruluş Yıl dönümünü Kutladı

 

Proje ve yatırım sahiplerinin çözüm ortağı konumunda bulunan ESO Endüstriyel Otomasyon, 13 yıldır Dünya’ nın önde gelen lastik ve otomotiv markaları ile projeler üretti, tasarladı ve başarılı bir şekilde hayata geçirdi. 

ESO Group bünyesinde bulunan ESO Endüstriyel Otomasyon 2005 yılında özellikle lastik sektörüne yönelik endüstriyel otomasyon sistemleri kurulumu, elektrik taahhüt hizmetleri ve makine imalatı konularında müşterilerinin çözüm ortağı olmak amacıyla kuruldu. Şirket, Kocaeli’ de bulunan üretim tesisinde; makine otomasyonu, fabrika üretim proses otomasyonu, tasarım, projelendirme, uygulama, devreye alma ve satış sonrası servis hizmetlerinin sağlanması konularında çalışıyor.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

ESO Endüstriyel Otomasyon, 2010 yılında İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine ve Avrupa Standartlarında üretim yapıldığını kanıtlayan CE belgesine layık görüldü. Yurt içinde önemli başarılara imza atan ESO Endüstriyel Otomasyon, aynı yıllarda yurt dışında bulunan global lastik markaların fabrikalarının demontajını yaparak Türkiye’ de kurulumunu ve devreye alma işlemlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirerek yurt dışı açılımını başlattı. Gün geçtikçe daha da güçlenen firma kaydettiği istikrarlı büyüme ile günümüzde endüstriyel otomasyon endüstrisinin önde gelen kurumlarından olmayı başararak diğer sektörlerde de yatırım sahiplerinin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.

Projelerin Çözüm Ortağı

Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile hareket eden ESO Endüstriyel Otomasyon, gelişim sürecinde çok kararlı adımlar atarak önemli referanslar kazandı. Proje ve yatırım sahiplerinin çözüm ortağı konumunda bulunan şirket, 13 yıldır Dünya’ nın önde gelen lastik ve otomotiv markaları ile projeler üretti, tasarladı ve başarılı bir şekilde hayata geçirdi.  Süreçlerdeki titiz çalışmaları, kullanılan malzemelerin ve iş gücünün kalitesi şirketi bugünkü güçlü yapısına kavuştururken, yurt dışı pazarların da kapılarını sonuna dek açtı.

Kuruluşundan günümüze kalite ve çözüm odaklı yaklaşımı ile kısa bir zamanda istikrarlı ve hızlı bir şeklide büyüyerek sektörde söz sahibi olan ESO Endüstriyel Otomasyon, ilk günkü heyecanını yılların profesyonel birikimi ile harmanlayarak Dünya devi markaların tercihi oluyor.

Gelişen Yapısı ile Anahtar Teslim Fabrika Montajında Tek Adres

2007 Yılında kurulan Erdemtaş Makine ile birlikte ESO Group üyesi olan ESO Endüstriyel Otomasyon, Türkiye’ de lastik sektöründe anahtar teslimi fabrika montajı, Erdemtaş Makine tarafından üretilen imalat makinelerinin otomasyonu, proses otomasyonu, komple elektrik sisteminin kurulması konularında ilk ve tek iş modeline sahip. Bu model ile müşteriler tüm süreç için tek bir şirketle iletişim halinde olup, çözüme çok daha hızlı ve çok daha az maliyetle ulaşıyorlar.

Doğunun ile Batının köprü kurduğu kilit bir konumda yer alan ESO Endüstriyel Otomasyon,  alanının kararlı öncülerinden biri olarak müşteri memnuniyeti, kalite, güvenlik ve çevre meselelerini önemseyerek çalışmalarını sürdürürken güçlü misyonu, vizyonu ve koruduğu değerleriyle her alanda en iyi sonuçları sunmayı uzun yıllar boyunca sürdürmeyi hedefliyor.